top of page

LEER MIJ KENNEN

Nagelsalon in Zuiderburen

Mijn naam is Lisa, 30 jaar en woonachtig in Zuiderburen (Leeuwarden). Ik ben opgegroeid op Texel maar op mijn 18e verhuisd naar Leeuwarden voor een studie biomedisch laboratoriumonderzoek. Hierna ben ik in verschillende laboratoria aan het werk geweest, maar altijd bezig geweest met creatieve uitingen zoals haken van voornamelijk babycadeaus en naaien van kleding en accessoires. 

In 2021 ben ik getrouwd en in oktober 2022 is onze dochter Lena geboren, wiens naam inspiratie is voor Lenails by Lisa. Omdat ik graag meer mijn creatieve kant wil laten zien en mensen hiermee blij wil maken ben ik de opleiding tot nagelstylist gaan doen. Ik vind hier veel ontspanning in, en laat mij graag uitdagen tot verschillende designs, maar stiekem vind ik een of twee 'simpele' kleuren op de nagels erg stijlvol. 

In Leeuwarden heb ik op mijn zolder een thuisstudio waar ik niet alleen mooie nagels verzorg maar ook verschillende heerlijke producten verkoop die ook zeer geschikt zijn als cadeau. Hopenlijk tot snel! 

Liefs Lisa

Foto Lisa de Groot
bottom of page